Yürekli İlkokulu

WEB https://yurekliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YÜREKLİ KÖYÜ YÜREKLİ KÜME EVLERİ BATMAN SASON YÜREKLI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 20 SASON / BATMAN
VİZYON : Gelecek nesillerin en önemli gereksinimi olan sorgulayıcı bir anlayışla başlayan, kendini içinde yaşadığı toplumun değerleriyle özümsemiş, geleceğini çağdaş anlayışın temel ilkeleri üzerine oturtmuş nesiller yetiştiren ve bu anlayışını öğrenme ve gelişmenin her alanında gösteren bir ilkeler bütünü ile eğitim –öğretimde çağdaş kurumlar ve de medeniyetler seviyesine ulaşmaktır.
MİSYON : Demokrasiyi benimsemiş, çağdaş, insan haklarına saygı duyan, yeniliklere açık olan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, toplum içindeki sorumluluğunu bilen, çağın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan, kendisi ve çevresiyle barışık, faydalı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 14:20
Isınma : Sobalı
Servis : .......
Ulaşım : Köy servisi
Yerleşim Yeri : Okulumuz Yürekli köyünde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçeye 18 km . ile 84 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :